Actie voor nieuwe leden!

Actie voor nieuwe leden!

Con Amore zoekt muzikale talenten!

Heb jij in het verleden een muziekinstrument leren bespelen en kriebelt het weer om het weer op te pakken? Of ben je pas verhuisd en op zoek naar een leuk gezelschap om je muzikale hobby weer op te pakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Speciaal voor nieuwe leden hebben wij een mooie actie. Wij bieden je naast de contributie, 5 gratis muzieklessen aan om je talenten een boost te geven. Lidmaatschapsgeld bedraagt €62,50 per kwartaal voor leden van 25 jaar en ouder.

Open repetitie

Op vrijdag 15 oktober 2021 is er van 20:00 – 22:15 uur een open repetitie. Zo kun je sfeer komen proeven en ervaren of Con Amore het orkest is waar jij je thuis kunt voelen.
Aanmelden is niet nodig!

Locatie:

Dorpshuis De Schakel*
Honsvoet 2 te Oosterhout (GLD)

* Vanaf 25 september gelden de nieuwe coronamaatregelen. Naast de maatregelen voor muzikanten hebben wij ook van doen met de horecamaatregelen. Indien dit een belemmering voor je is kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Vragen?

Heb je naast deze informatie nog vragen? Bijvoorbeeld over een lidmaatschap of over de coronamaatregelen? Neem dan even contact met ons op via: conamoreoosterhout@gmail.com.