Het orkest

Con Amore is een muziekvereniging uit het Gelderse dorp Oosterhout, dat uit ongeveer 40 enthousiaste, veelal jonge muzikanten (m/v) bestaat. Alle instrumenten, die kenmerkend zijn voor een harmonieorkest zijn bij ons aanwezig: piccolo, fluit, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bastuba, bas, basgitaar en slagwerk. Mede dankzij deze grote bezetting zijn wij in staat een bijzonder breed repertoire te spelen. Veel originele muziek van hedendaagse componisten, maar ook arrangementen uit de wereld van lichte muziek, pop, film en musical vinden hun weg naar onze lessenaars.

Het muzikale niveau van onze leden varieert: We hebben zowel ervaren als nog niet zo doorgewinterde muzikanten. Een groot deel van ons orkest is nog jong – zeg van 15 tot 35 jaar. En natuurlijk zijn er ook wat muzikanten die wat grijzer zijn…..

Wij repeteren iedere week op de vrijdagavond van 20:00 u tot 22:15 uur in Dorpshuis De Schakel in Oosterhout. Tijdens deze repetities worden alle uitvoeringen door onze dirigent op een goede, opgewekte sfeer voorbereid.


Dirigent
Guus Janssen

nadere informatie volgt…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram