Home

•   Welkom op de website van Muziekvereniging Con Amore  •

 

Nationale dodenherdenking Slijk Ewijk

 

Het was weer een mooie kranslegging tijdens de dodenherdenking in Slijk-Ewijk. Altijd weer bijzonder om daar samen muziek te maken.

 

 

 

 

 

Con Amore en Wit Lof bij afscheid burgemeester

 

Op donderdag 4 april nam Toon van Asseldonk officieel afscheid als burgemeester van de Gemeente Overbetuwe.

Con Amore en Wit Lof waren door hem uitgenodigd om de afscheidsavond in de Sint-Werenfriduskerk muzikaal op te luisteren. Sterker nog: wij hebben een avondvullend concert verzorgd, waarbij honderden inwoners aanwezig waren.

 

Tijdens zijn afscheidstoespraak gaf hij eerlijk toe dat hij van alle muziekverenigingen in de regio toch ‘het meest hield van Con Amore’.
Van Asseldonk heeft in het verleden dan ook regelmatig in de zaal gezeten tijdens onze optredens. Wij hebben hem daarom een passe-partout cadeau gedaan. De passe-partout biedt levenslange toegang voor al onze concerten voor Toon van Asseldonk en zijn partner Fred Diepeveen.

 

Van Asseldonk heeft zijn gasten een gift gevraagd. Deze komt ten goede aan de jeugdopleiding en ons opleidingsorkest Wit Lof.

 

 

Wit Lof tijdens afscheid van burgemeester Toon van Asseldonk

 

  

Samenwerking met basisschool Sam Sam

 

De dag erna, op vrijdag 5 april hebben wij samen met de groepen 6,7, en 8 opgetreden in een bomvol Dorpshuis opgetreden voor hun ouders. Als muziekvereniging hebben wij een samenwerkingsproject met Sam Sam. Dit betekent dat de kinderen muziekles krijgen van een muziekleerkracht, die ook een gezamenlijk optreden met hen voorbereidt. Binnen een paar lessen kunnen zij diverse nummers met ons meespelen op slagwerk, trompet, klarinet en trombone. Speciaal voor deze samenwerking zijn ook extra instrumenten aangeschaft, onder andere dankzij het fonds ‘maatschappelijke initiatieven’ van de Rabobank.