Home

•   Welkom op de website van Muziekvereniging Con Amore  •

 

 

De nacht van Oosterhout!!!

 

Ja u leest het goed, “De Nacht van Oosterhout”! En het worden werkelijk de nachtelijke uren. En wel van maandag 15 juli naar Blauwe Dinsdag 16 juli. Dat is de dinsdag dat de wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse ’s ochtends door ons mooie Oosterhout wandelen.

 

Sinds de route op de dinsdag verlegd is, zijn wij in Oosterhout zoekende om  de juiste sfeer te creëren tijdens deze dag. Zo is er een speciale commissie voor de aankleding en sfeer; Con Amore speelt tijdens de doortocht in de nacht; Café Zaal Merkus is de gehele nacht open voor een hapje en een drankje. Aankomende editie gaat de samenwerking verder en wel als volgt. “De Nacht van Oosterhout” komt in het teken te staan van een muziekmarathon met de nodige gezelligheid en extraatjes.

 

Op maandagavond 15 juli staat er op het kerkterrein, naast Café Merkus, een podium waarvan af halverwege de avond muziek centraal zal staan. Uiteraard zal Con Amore een groot gedeelte voor haar rekening nemen inclusief gastoptredens. Mocht je muzikale kwaliteiten hebben die je wilt delen met het grote publiek, wordt je van harte uitgenodigd om dit kenbaar te maken middels tentfeesten@gmail.com.

 

De Dorpsstraat,ter hoogte van de kerk en café, zal afgesloten worden om een gezellig terras te maken. Buiten zal de live muziek doorgaan tot de klok van 01.00 uur. Dan verhuist de live muziek naar binnen waar een gezellige sfeer zal worden gemaakt met “frushop- muziek”, welke uitmond in een “Bratwurste-stunde”. De braadworsten komen dan letterlijk van de BBQ.

 

Om 04.00 uur wordt de straat weer opengesteld om de wandelaars welkom te heten. Ook de muziek verhuist dan weer naar buiten om dezelfde wandelaars muzikaal te onthalen.

 

De organisatie van dit nieuwe evenement is momenteel drukdoende om het geheel nog meer gestalte te geven. Middels de Dorpsgeluiden van de maand juli zullen wij u verder informeren. Ook raden wij u aan de overige media in de gaten te houden, met name de FB-pagina’s van Con Amore en Tentfeesten Oosterhout.