Home

•   Welkom op de website van Muziekvereniging Con Amore  •

 

Con Amore en Watergoed trakteren u….

 

Op zondagmiddag 1 juli 2018 trakteren muziekvereniging Con Amore en Watergoed Live u op een licht, gezellig en sfeervol zomers concert aan het de oevers van het meer, bij strandclub Watergoed in Valburg.

 

Onze gast deze middag is zanger Wes Leurs. Hij vertolkt een aantal prachtige liedjes van Toon Hermans. Con Amore brengt daarnaast meerdere ‘zonnige’ nummers ten gehore. Een middag genieten van een gevarieerd muzikaal optreden onder het genot van het zonnetje en een drankje.

 

Komt u ook luisteren? Het concert begint om 15.00 uur, de toegang is gratis!
Bij slecht weer zal het concert binnen plaats vinden.

www.watergoed.nl

 

zomerconcert

 

Theater Over & Weer

De nieuwe voorstelling ‘De rivier, de grens’ van Theater over & weer reist ook dit jaar weer naar de overkant van de waal. Het publiek gaat opnieuw op reis van dijk naar dijk, langs scenes en muziek. De uiterwaarden van Slijk Ewijk en Beuningen zijn opnieuw het decor voor theaterstukken geïnspireerd door historische verhalen uit de streek, het leven op en langs de rivier.

Ongeveer 80 spelers, muzikanten en zangers uit de regio verzorgen samen met het natuurlijke decor van waalstrandjes, ooibossen, drukbevaren rivier en avondzon 4 prachtige voorstellingen. Onder de muzikanten zijn verschillende leden van Con Amore vertegenwoordigt. Zij spelen de mooiste klanken in de voorstelling ‘De Wolf is terug!’.

 

“In de uiterwaarden heerst paniek: aan de overzijde van de rivier zijn twee spitse oren gezien. Ze staken net boven het riet uit. En op een hagelwit laken wordt een pootafdruk gevonden. De dorpelingen slaat de schrik om het hart. Ze weten het zeker: de wolf is terug!” (bron: www.theateroverenweer.nl)

 

De voorstelling is op 14, 15, 16 juni en 21, 22 en 23 juni 2018 van 19.00 tot 22.00 u.
Per avond zijn er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus bestel tijdig je tickets via www.theateroverenweer.nl                    Facebook Theater over & weer

 

 

 

 

 

 

 

 23 mei 2018

 Snuffelcursus muziekinstrumenten   Voor de kinderen vanaf groep 5 biedt muziekvereniging Con Amore vanaf 14 mei 2018 een snuffelcursus aan. Tot de zomer kunnen de leerlingen les krijgen op een …
Lees meer