Home

Welkom op de website van Muziekvereniging Con Amore              

 

Wees welkom bij ons Donateursconcert!

Menigeen weet mogelijk niet dat (oud) Oosterhout maar liefst 2 orkesten rijk is: Wit Lof en Con Amore.

Witlof

Wit Lof is een opleidingsorkest voor beginnende muzikanten. Zowel jeugd als volwassenen zijn hier welkom. In Juni zaten zij nog op de trappen bij de Klif tijdens de avondvierdaagse.

Con Amore

Con Amore is een harmonie orkest met houtblazers, koperblazers en slagwerk. Het niveau ligt hier een stuk hoger.

Wij hebben een eigen professionele (jeugd)opleiding, en bieden muziekles op trompet, hoorn, trombone, slagwerk, klarinet, fluit en saxofoon.

Donateursconcert

Om de kosten voor muziekles (incl. instrument) zo laag mogelijk te houden is er op vrijdag 8 november a.s. een zogenaamd ‘donateursconcert’. Een speciale, muzikale avond voor al onze huidige en nieuwe donateurs.

Het concert begint om 20.00 en vindt plaats in dorpshuis De Schakel in Oosterhout. Voor maar 10 euro kun je met max. 2 personen komen luisteren naar zowel Wit Lof en Con Amore, 1 consumptie per persoon is inbegrepen.Je bent dan automatisch donateur (jaarlijks op te zeggen). Je bijdrage wordt vooral besteed aan onze jeugd.

Meer info?

Voor meer informatie over repetitie tijden, instroom eisen, opleiding etc. : conamoreoosterhout@gmail.com of conamore_opleiding@live.nl. Of bezoek ons op Facebook!