Con Amore, muziek “met liefde” in Over Betuwe

Con Amore’s Muzikale Kerstborrel

Beeld je even in…
Je loopt op een zaterdagavond De Schakel in Oosterhout binnen. Terwijl je binnenloopt hoor je een pianist en wordt je ondergedompeld in sfeervolle kerstmuziek. Vervolgens loop je de zaal in en waan je je in een heus kerstspektakel waar je verrast gaat worden met een avond vol betoverende klanken.

Wij hebben een vervroegd kerstcadeautje in ontvangst mogen nemen vanuit de gemeente OverBetuwe en daarom geven wij een muzikaal cadeautje aan jou! 

Op zaterdag 16 December 2023 bezorgen wij je een avond vol betoverende klanken tijdens onze muzikale kerstborrel! De aanvang is 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is de zaal geopend. We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen!

Om ervoor te zorgen dat we voldoende voorbereidingen kunnen treffen en een betoverende ervaring kunnen bieden, willen we je vragen om je vooraf aan te melden. Bovendien stelt het ons in staat om je op de hoogte te houden van eventuele updates en belangrijke informatie over deze avond.

Aanmelden kan eenvoudig door te klikken op onderstaande afbeelding.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Toegangskaarten-Con-Amore-1024x726.png

Con Amore, muziek “met liefde” in Over Betuwe

Al meer dan 90 jaar maakt muziekvereniging Con Amore uit het Gelderse Oosterhout muziek ‘met liefde’. Naast een harmonieorkest beschikt de vereniging ook over een jeugdorkest genaamd Wit Lof. Deze naam is gekozen met een fonetische knipoog naar de naam Con Amore dat ‘met liefde’ betekent.

Harmonie orkest

Lees verder →

Jeugd & opleiding

Meer info →

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram