Theater Over & Weer

20180615_195829

De nieuwe voorstelling ‘De rivier, de grens’ van Theater over & weer reist ook dit jaar weer naar de overkant van de waal. Het publiek gaat opnieuw op reis van dijk naar dijk, langs scenes en muziek. De uiterwaarden van Slijk Ewijk en Beuningen zijn opnieuw het decor voor theaterstukken geïnspireerd door historische verhalen uit de streek, het leven op en langs de rivier.

Ongeveer 80 spelers, muzikanten en zangers uit de regio verzorgen samen met het natuurlijke decor van waalstrandjes, ooibossen, drukbevaren rivier en avondzon 4 prachtige voorstellingen. Onder de muzikanten zijn verschillende leden van Con Amore vertegenwoordigt. Zij spelen de mooiste klanken in de voorstelling ‘De Wolf is terug!’.

 

“In de uiterwaarden heerst paniek: aan de overzijde van de rivier zijn twee spitse oren gezien. Ze staken net boven het riet uit. En op een hagelwit laken wordt een pootafdruk gevonden. De dorpelingen slaat de schrik om het hart. Ze weten het zeker: de wolf is terug!” (bron: www.theateroverenweer.nl)

 

De voorstelling is op 14, 15, 16 juni en 21, 22 en 23 juni 2018 van 19.00 tot 22.00 u.
Per avond zijn er maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus bestel tijdig je tickets via www.theateroverenweer.nl                    Facebook Theater over & weer