Galaconcert Con Amore met gastkoor Enjoy

Op zaterdag 9 april om 20.00 uur zal muziekvereniging Con Amore uit Oosterhout haar jaarlijkse galaconcert geven in De Schakel in Oosterhout. Dit jaar is het koor Enjoy uit Driel te gast. Ook opleidingsorkest Wit Lof zal enige nummers ten gehore brengen.

 

Tijdens het concert worden onder de noemer ‘Windows of the world’ diverse stukken uit de hele wereld uitgevoerd: Spaanse dansen, een Duitse medley, een Franse chanson, Oost-europese klezmermuziek, gospelmuziek. Wit Lof speelt een swingend bluesconcert met improvisaties van onze aanstormende talenten.

 

De samenwerking tussen Con Amore en Enjoy krijgt met dit galaconcert een vervolg: in december vorig jaar gaven zij een succesvol kerstconcert in de kerk van Driel.

 

Op 28 mei volgt een concertreis naar Usingen (Duitsland), waarmee onze gemeente al vele jaren vriendschappelijke banden heeft. Er wordt opgetreden met het koor Injoy dat vorig jaar nog hier op bezoek was.

 

Kaarten voor het galaconcert (€ 12,50,- incl. consumptie) zijn verkrijgbaar via Dorpshuis De Schakel (tijdens openingstijden); bij het kantoor van Janssen CS in de Dorpsstraat in Oosterhout tijdens kantooruren; en per mail via info@conamore-oosterhout.nl en info@koorenjoy.com

 

Kijk ook eens op www.koorenjoy.com of op facebook (Con Amore Oosterhout: koor Enjoy)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.