Zomerconcert Nijmegen

Datum: 02 jul 2023
Aanvang: 14:00 - 16:00 uur

Locatie: Openluchttheater De Goffert


Op zondagmiddag 2 juli ontmoeten twee orkesten uit Arnhem en Oosterhout elkaar in het groene Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. Een mooie plek om muziek te maken én te beluisteren. 

Philharmonie Gelre is een symfonisch blaasorkest met ongeveer 60 leden en staat onder leiding van Michael Engelbrecht. Het orkest geeft concerten met een veelzijdig en vernieuwend repertoire voor een breed publiek. Elk najaar staat een groot concert in Musis Arnhem op het programma en in mei is Philharmonie Gelre 4 dagen op concertreis naar Freiburg geweest.

 Op het programma voor 2 juli staat een wervelend zomerrepertoire met o.a. de virtuoze Dance of the Tumblersvan Rimsky-Korsakov en magische filmmuziek uit Harry Potter en the Wizz. Saxofoniste Roos Ahsmann zal soleren in het Concerto for Alto Saxophone van Binge.

 Con Amore is een muziekvereniging uit het Gelderse dorp Oosterhout, dat uit 35 enthousiaste, veelal jonge muzikanten bestaat. Het orkest staat onder leiding van Maurice Ditmer en speelt veel originele muziek van hedendaagse componisten, maar ook arrangementen uit de wereld van pop, film en musical vinden hun weg naar de lessenaars. Tijdens dit zomerconcert geeft het orkest een voorproefje van hun concert “Legends in Concert”, met muziek van Mozart en Bach tot John Williams, Abba en de Dijk.

Het theater is geopend vanaf 13:30 uur. Aanvang concert 14:00 uur.
Kaartjes zijn te koop bij de toegang en kosten voor volwassenen €10,- en voor kinderen: €5,-.

 

flyer_zomerconcert_2023

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram