Brel & Brass

Brel & Brass

 

Muziekvereniging Con Amore zal op zondag 28 januari 2018 zangeres Micheline Van Hautem begeleiden tijdens haar Brel & Brass concert in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen

 

Zoals de naam al doet vermoeden, vertolkt Micheline Van Hautem nummers van Jacques Brel. In deze bijzondere concerttour doet Micheline vele theater- en concertzalen aan in binnen en buitenland. Bij elk optreden wordt zij begeleid door een ander lokaal orkest. Op zondag 28 januari 2018 is de eer aan muziekvereniging
Con Amore. Een geweldig muzikaal avontuur!
Onze dirigent Jos Jansen is haar vaste speciale gast en vergezelt haar als solist op zijn bastrombone tijdens deze tour.

 

Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een harmonie? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline je overrompelen. Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koper- en houtblazers tegelijk overweldigend en intiem kan zijn.

 

Jacques Brel’s meest mooie nummers op de meest originele manier uitgevoerd.

De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

 

Bastrombonist Jos Jansen is een veelzijdig fenomeen op bastrombone. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFa-wereld, in binnen- en buitenland. Hij voelt zich thuis in elk genre. En dit keer als speciale gast van Micheline Van Hautem bij de vertolking van de nummers van de bekende Belgische chansonnier Jacques Brel.

 

Jacques Brel – biografie
Jacques (Romain Georges) Brel (8 april 1929 – 9 oktober 1978) was een Belgische zanger, componist, tekstschrijver Belgische zanger, componist en tekstschrijver die in de vroege jaren zestig uitgroeide tot een internationale beroemdheid. Hij wordt beschouwd als een meester in de moderne chansons. Bekende nummers zijn onder andere Ne me quitte pas (laat me niet alleen/ if you go away), AmsterdamBruxelles (Brussel/Liesbeth List), Les Flamandes.

We weten zeker dat Brel & Brass een onvergetelijke happening wordt!

We zien u graag op zondag 28 januari 2018 in het Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen.
Zie voor meer informatie en kaartverkoop.

www.stadsschouwburgendevereeniging.nl
www.brelandbrass.com
www.koperen-kees.com

 

Collage_Brel_brass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.